-

Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggat lika mycket längre. Upptaderingen är seg och dålig. Får ursäkta mig med standard ursäkten att det faktiskt är mycket prov, inlämningsuppgifter, seminarium osv osv.  Sedan börjar nationella om en vecka så då måste jag verkligen satsa på det! Så jag vet inte hur det blir upptaderingen, ska försöka skriva så mycket som jag kan. Puss på er!!

Loved You First - Chapter 39

Nästa dag (Louis perspektiv); 
Jag suckade och packade ner det sista i min väska. Idag skulle jag åka till Stockholm för att träffa.. Ja, henne. Dock var jag väldigt osäker, med tanke på allt som for omkring mig just nu. Sara och zayn och deras gnabbande som aldrig kunde ta slut. De hade fått sitta i ett rum i mer än fem timmar och ändå inte löst någonting. Så fort vi öppnat dörren hade Sara sprungit ut gråtandes. Hon hade tagit på sig sina skor och snabbt sprungit bort från alla. Erica och Emma var snabbt efter henne. Jag hade kollat på resten av grabbarna innan jag hade gått in i rummet och sett en helt förstörd Zayn. Hans hår var ruffsigt och han var helt röd, blöt och svullen runt ögonen. Mitt hjärta gick i tusen bitar av att se en av mina bästa vänner vara så ledsen. Resten av kvällen hade jag försökt få honom att berätta något men utan framgång. Precis när jag skulle gå lägga mig, hade han berättat allting snabbt och sedan försvunnit ner till sin lägenhet. Jag suckade igen. Jag hade verkligen mycket här och göra. Min lilla syster Erica älskade min Bästavän Niall, som också älskar henne men inget gör de åt saken. Båda behöver en liten knuff i ryggen och jag skulle behöva vara den som gav dem den knuffen. Harry visste jag inget om. Eller jag visste att han hade fått upp ögonen för Emma och jag visste att något var på gång mellan dem två. Men inget var bekräftat. Dessutom skulle nog inte Emma kunna bli tillsammans med Harry, efter det han gjorde mot Erica. Och Liam.. Ja, liam. Vår daddy directioner var fast i kärleksdrama med Danielle. Det var på den tunnaste linan just nu. Påväg att göra slut, förmodligen. Ännu en gång suckade jag och drog håret bort från ansiktet. Eftersom Liam var helt slut efter all bråk med Danielle hade jag automatiskt blivit den nya daddy för hela one direction familjen och nu skulle jag åka till Sverige. Jag var fortfarande osäker över allting. Men det var hon! Hon som jag drömt om enda sen jag såg henne första gången. Hon med de grön bruna ögonen, fylliga läppar, fräkniga kinder. Hon med brunt blondt hår. Hjärta av guld. Bitter men samtidigt så extremt empatisk. Jag kunde inte ställa in en resa till att träffa en sån underbar människa som henne. Jag knäppte igen resväskan och bar ner den mot dörren, sedan gick jag långsamt in i vardagsrummet där alla var samlade. Jag borde egentligen vara olycklig, men jag var så jävla lycklig. Hon tyckte egentligen inte om mig, men vi båda visste att hon behövde mig, så det är därför jag flyger upp dit nu. Idag. 
- Guys.. It's time, sa jag och var tvungen att harkla mig för att höras. 
Sju par ögon vändes om mot mig. Jag kunde se hur Zayn, Niall och Harry nervöst flackade med blickarna medans tjejerna inte rörde än min. Det var tyst ett tag innan Zayn tog ett djupt andetag. 
- How long are you going to be away? 
Jag tog ett djupt andetag och blundade lite. 
- A month.. 
Jag hörde hur någon reste sig upp och kom mot mig. Jag öppnade ögonen i rättans tid för att se det blonda slingrade håret, som tillhörde Erica, krama om mig. 
- I'll miss you, viskade hon i mitt öra innan hon släppte taget. 
Niall kom efter, sedan Liam, Sara, Emma, Zayn och Harry. Tjejerna kysste mig på kinden och Erica kramade om mig en extra gång. Jag vände på klacken och gick mot bilen. Det kändes så fel men samtidigt så rätt. 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Och då var kapitel 39 också ute! Nu är Louis, tyyyp, ute i bilden. Det kommer vara väldigt mycket fokus på Nerica (Niall och Erica), Zara (Zayn och Sara) och Hemma (Harry och Emma), ibland då och då, dyker det förmodligen upp något kapitel ur Liam eller Louis perspektiv. 

1. Hur tror ni det kommer gå mellan alla par utan Louis? 

Kommentera för mer, är ni gulliga! Ni är bäst!!