Loved You First - Chapter 24

Vi hade åkt runt i hela paris och checkat in staden. Klockan närmade sig sex och det började skymma. Vi skulle åka till Eiffeltornet och kolla utsikten därifrån och jag var spänd. Jag hade alltid velat se Eiffeltornet och se utsikten. Vi hoppade ur bilen och jag skuttade fram till Niall. Jag krockade ihop min arm med hans. 
- How are you bestfriend? frågade jag. 
Niall vände huvudet mot mig och log. 
- Good. I've missed you. 
- We are here on the same trip, you have seen me for a whole month and more, sa jag och skrattade till. 
- It's not the same, mumlade han. 
Jag tittade frågandes på honom. Han skakade bara på huvudet som om för att säga att det inte var något. Jag studerade honom försiktigt. Han stod inte rak i ryggen som han annars gjorde utan stod lite knackigt med ryggen. Han var ledsen. Hans kropp visade sorg. Rörelserna han gjorde visade sorg. Med ens förstod jag att Niall inte mådde bra. Fan vilken bra vän jag hade varit då. Jag hade varit helt uppe i mitt och Harrys förhållande att jag glömt bort min bästavän. Han behövde mig och jag hade inte funnits där för honom. Jag stannade upp och det resulterade att även han gjorde det. Han tittade chockat på mig. 
- Niall tell me whats happening? You are my bestfriend. I want to be here for you if its something. You would tell me, wouldn't you? 
Hans blick studerade mig ett tag och han var tyst ett par sekunder. Sekunder som kändes som år. Han log ett litet typiskt Niall leende. 
- Of course. 
- I've missed that smile of yours. Its so beautiful, sa jag och skratta till. 
Niall log lätt mot mig. Jag hoppade in i hans famn och han omfamnade mig. Det kändes så obeskrivligt bra! Jag hade sakat hans varma och trygga omfamningar. Jag backade ett steg tillbaka. 
- I'm glad your not mad at me, sa jag och log. 
Niall blev genast allvarlig.  
- Why would I be mad at you? 
Jag ryckte på axlarna. Jag visste inte. Det var bara en känsla jag hade. Jag suckade lyckligt och plötsligt kände jag hur någon tog tag i mig och släpande mig ifrån Niall. Jag tittade chockat upp och såg en lockig kalufs. Han tittade inte rakt fram utan bak på Niall. 
- Harry? What are you doing? undrade jag. 
- We have a concert in three hours. And you have to see the view, sa han och log mot mig. 

Jag log stort. Utsikten var helt fantastisk. Alla lycktstolpar hade tänts och bilarnas ljus hjälpte till med belysningen. Ljus överallt. Det var så himla vackert. Jag stor själv vid räcket och tittade ut på utsikten. I ögonvrån såg jag en blond kalufs ställa sig bredvid mig. 
- It's beautiful, isn't it? frågade han. 
Jag nickade. 
- It's very beautiful. I wish I could stay up here for hours. It's paradise, mumlade jag. 
Han log mot mig. 
- I will take you up here any time you want, sa han och log. 
Jag vände mig om mot honom. 
- You really are the best, Niall, log jag mot honom. 
Jag lutade huvudet mot hans axel och log medan vi båda hade blickarna ut över paris. 
---------------------------------------------------------
Tråkigt att jag bara fick en kommentar på förra när jag bad om fyra. Hur som helst var det här kapitlet redan klart så jag publicerar det nu. Hoppas jag får några kommentarer iaf 

Loved You First - Chapter 23

- Our next guests are wildly popular around the world. They have recently released an album called Take me Home, and I have a copy here beside me. They have been selling this album in thirtysix countries around the world. Thirtysix countries!! Number one! So now I give a warm welcome to Harry Styles, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Liam Payne and Niall Horan of One Direction!
Pojkarna gick ut mot scenen där intervjun skulle hållas. Det roliga var att de gick ut i den ordningen kvinnan hade sagt. De var alla mycket stiliga. Harry och Lou hade på sig en kavaj över en skjorta. Harold hade en svart tight skjorta och Lou hade en vit, fast hand kavaj var stängd så man såg inte hans skjorta lika tydligt som Harrys. Zayn och Niall hade en svart tight kvartals tröja(?) på sig och Liam hade de vanliga, det vill säga en vinröd T-shirt och en grå cardigan. De vinkade lite smått mot publien innan de gick mot kvinnan som skulle hålla intervjun, vars namn var Jeanne Assouly. De skakade i tur och ordning om kvinnans hand. Jeanne hade ställt sig upp och hälsade artigt tillbaka på sin hackiga engelska. Efter att alla hade skakat hand klämmde de ihop sig på den lilla soffan och den löjliga musiken som hade spelats såfort pojkarna klev in i studion upphörde. Reporten satte sig ner. Vår maneger hade följt med pojkarna in i studion och skämtade nu med reporten och publiken. Han låtsades att han kysste Niall och Niall låtsades vara helt yr efteråt. Reporten ropade till och publiken tjöt. Vår maneger log nöjt, bockade och gick sedan ut ur studion. Intervjun började. Som vanligt började hon ställa de grundläggande frågorna om hur det känts för pojkarna att bli ihopsatta som en grupp i X-factor och hur länge de har varit en grupp m.m. Flera skratt attacker uppstod från både publiken, pojkarna och reporterns sida. En kort paus inleddes och direkt efter pausen presenterades jag. 
- As I said before the break, the beautiful new starlet are coming here to talk about how to feel to be famous and to have one direction as company. I give a warm welcome to Erica Hasselberg! 
Den fåniga musiken spelades igen och jag tog ett djupt andetag innan jag gick in i studion. Jag log stort mot publiken och vinkade lite innan jag gick upp på den lilla scenen och skakade hand med Jeanne. Jag hade på mig en röd skjorta och ett par svarta jeans och bombad med smycken. 
Efter att jag hälsat backade jag bak mot Niall och satte mig på armstödet. Det var min första intervju så jag behövde min bästaväns stöd mer än allt annat just nu. Han la en hand försiktigt på min rygg och gav mig en trygg och varm blick. Och på en gång försvann all min nervositet. 
- How are you Erica? 
Jag log stort mot Jeanne som log tillbaka. Med ett måttligt leende. Dryga jävel. 
- I'm fine, thank you. How about you? 
- I'm good thanks. So it had circuleted that you and Niall are very clothes friends. 
Jag nickade och Niall inflickade med att vi var bästavänner. Jag log stort mot honom och publiken awwade, innan jag vände mig om mot Jeanne. 
- How long have you known eachother? Frågade hon. 
- Almost thirteen years, I think. Or? What is it? 
Jag sneglade på Niall. Han skrattade till. 
- I dont remember either. But we have been friends for a very long time and created uncideble memories, sa han och log. 
Jag skrattade högt och höll med. Jo, vi hade verkligen oförglömliga minnen. 
- Tell us some, sa Jeanne Assouly. 
Vi tittade på varandra innan vi började berätta en rad pinsama historier. Skratt fyllde lokalen. Intervjun gick faktiskt väldigt bra. Vi pratade om mig och Niall och våra minnen, vi pratade om hur det kändes för mig att vara känd osv och jag berättade att det var en otrolig känsla att gå ut på scenen varje kväll. Sedan kom frågan vi väntat på.  
- So now to the big question. We got some pics last night and we wonder if the rumors are true that you, Harry Styles and you, Erica are dating? 
Hon pekade först på Harry när hon sade hans namn och sedan på mig när hon sa mitt. 
Jag mötte Harrys blick och nickade kort, nästan så att det inte syntes och han log. Vi tittade på publiken och sedan reporten. 
- Yes, svarade Harry. 
- The rumors are true, fyllde jag i. 
- So we have a new One Direction couple! Ropade hon ut. 
Publiken tjöt av skratt och visslad och skrek. 
- So Harica exist! 
Jag rynkade på pannan. Vad fan är Harica? Louis såg min förvirrade blick och skrattade innan han förklarade för mig att Harica var vårt shipnamn som fansen kommit fram till. Det var alltså Harrys tre första bokstäver och mina tre sista, så de blev som ett fullt namn. Så nu var vi en och samma person? Eller? Va? Okej.. Jag kom tillbaka till nuet eftersom Jeanne började prata. 
- How long has it been going on with you two? 
- A month or more, sa jag och Harry i kör. 

Efter intervjun var jag fortfarande lite osäker på att vi hade kommit ut med det. Jag var rädd för att få hat. Jag hade hört vad som hänt med Hannah och Danielle. Ingen av de brydde ju sig nu men det var fortfarande läskigt vad deras hat innebar. Hannah och Louis hade i och för sig gjort slut för ett väldigt långt tag sen, men Lou var ändå inte redo att gå ut på banan igen. Jag tog upp min telefon och såg att jag hade ett tusen nya Twitter följningar, hundra nya vänförfrågningar på Facebook och fyra tusen nya followers på instagram. Fyfan vad sjukt! Hur fan hittar de än så fort? Inte nog med alla dessa medier, jag hade typ hundra nya sms och missade samtal. Mina vänner hemma har fuckat ur verkar det som. Jag tänkte bara läsa de som var viktigaste, dvs min familjs och mina vänner. Sara, Emma och Dani. Jag suckade. Men inte nu. Nu skulle jag åka till hotellet med min pojkvän och mina bästavänner. Jag kände hur någon stötte in i mig. 
- Hello boyfriend, sa jag när jag såg vem det var. 
Vi flätade samman våra fingrar mot händerna och började tillsammans gå ut ur studion till bilen. Det blixtrade till här och var men jag försökte att inte bry mig. 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Förlåt för segt kapitel. Jag hade så sjukt mycket läxor och har två stora prov denna vecka och nästa så har verkligen satsat gärnet. Tack för era snälla kommentarer. Jag blir väldigt glad! :* 

4+ kommentarer för nästa kapitel! 

1. Hur tror ni det kommer gå för Erica? Kommer hon få mycket hat? 

2.  Vad tycker ni om deras shipnamn? 
 
3. Har ni 1D's parfym och/eller massa affischer? Badlakan, stänglakan osv?
4. Har ni någon "favorit" i pojkbandet?
Mitt svar: Jag har inget av ovanstående. Min "favorit" om jag måste välja är nog Louis... 

Loved You First - Chapter 22

TIDIGARE:
Han suckade och reste sig snabbt upp innan han gick in i badrummet. Han stängde igen dörren med en hög smäll. Jag ryckte till av ljudet och kände mig genast sårad. Varför skulle han bli så tjurig över det? Niall är ju min bästavän. Klart jag svarar när han ringer. Jag tittade ner på mobilen och tryckte på svara och la telefonen mot örat. 

(Låtsas att det är en iPhone och inte en android:) )
 
- Niall?
- Erica! Why don't you respond any of my text's?
Jag drog ifrån telefonen från örat och drog ner "notisar". Tomt. Det var helt tomt. Jag hade inte fått några meddelande. Jag satte telefonen mot örat igen.
- I haven't got any text's, mumlade jag.
Jag hörde hur Niall suckade på andra sidan linjen.
- Okey, nevermind. I'm with the boys now and we wonder if you and Harry want to come down and eat with us.
- Yes of course. We'll be down in a minute. Bye!
Jag la på och slängde telefonen en bit ifrån mig innan jag reste mig upp och gick med snabba steg mot badrummet. Jag tryckte ner handtaget men insåg snart att det var låst.
- Harry! Ropade jag.
Inget svar. Varför ignorerade han mig? Jag vet ju att han var där inne och han vet att jag hatar att bli ignorerad. Vad hade jag gjort för fel? Jag kände hur tårarna brände bakom ögonlocket. Varför? Jag hade bara tagit emot min bästaväns samtal. Han hade ju inte behövt överreagera. Jag tyckte ju också Niall ringt med dålig tajmning, men bara för jag tyckt det så ville jag ändå svara. Jag hade lagt ner all min energi på bara Harry och vår relation att jag nästan hade glömt bort Niall. Han var ju nästan anledningen till att jag var här och till att jag och Harry stod där vi stod idag. En tår rann ner för min kind och jag torkade trött bort den. Jag drog upp handen och började banka på badrumsdörren.
- Haaarold! I know you are in there! Open the damn door! Skrek jag.
Inte en fena rörde sig inne i badrummet och jag suckade högt.
- Okey. Be like that! The boys are waiting downstairs. I'll be down and eat lunch with them. Come down if you want to, sa jag och vände på klacken och gick ner till lobbyn där jag såg pojkarna sitta.
- Sorry, I'm late, sa jag när jag kramat om alla pojkar och vi börjat gå mot restuarangerna.
- Where is Harry? Frågade Liam.
- He sits in the bathroom and bulls..
Louis vände sig om från framför mig och frågade varför. Jag log generat till innan jag svarade.
- Niall.. Well, he kinda interrupt us in the middle of something and then he just got all mad.
- Oh, sa Zayn, Liam och Louis i kör.
Niall såg däremot helt nöjd ut. Jag tittade frågandes på pojkarna men Liam viftade bort mig och frågade om jag någonsin varit i Frankrike förut. Jag och Liam inledde en hetsig diskussion om vilket land som var vackrast och varför.
 
Vi satt vid ett bord och hade precis ätit klart när Harry kom ner. Han mötte Louis blick och nickade lite innan han tittade på mig.
- Erica, can I talk to you?
- Not if you are going to ignore me again..
Han suckade tyst.
- Please. I need to talk to you.
Jag suckade högt och killarnas blickar brände fast i huden. Vad var det med alla? Varför betedde sig alla så konstigt för? Jag reste mig upp och följde med Harry bort en bit. Han vänd sig om och tittade på mig. Jag kände hur jag började studera honom. Han log inte utan var helt seriöst. Med ens blev jag rädd och saknade de mandelformade ögonen han fick när han log. De intensiva gröna ögon stirrade rakt in i mina. Hans lockiga hår hade lagt sig perfekt på hans huvud. Jag tittade ner på hans läppar. De fylliga läpparna. Hans underläpp hängde ner lite och han andades tungt. Med ens fick jag lust att hoppa på honom och kyssa hans fylliga läppar och tugga löst på hans underläpp. Harry bytte ställning vilket fick mig att kolla ner på skjortan han hade på sig som omfamnade hans perfekta muskliga kropp. 
- Erica, sa han med sin skrovliga röst.
Bara hans röst kunde få tusentals tjejer, inklusive mig, att ramla svimmandes på golvet.
- The reason I got so mad was becasue I don't want you to love anybody else.
Vad fan i helvete menade han med det? Varför ska jag inte få älska någon annan? Jag har tre underbara bästakompisar, varav en utav de är som min brorsa och sedan har tre andra pojkar som jag älskar som mina bröder. Han tittade på mig och insåg nog att jag inte hade en aning om vad fan han snackade om.
- I mean like more than a friend..
Plötslig kände jag hur ivrig och samtidigt rädd jag blev av det han skulle säga.
- Because.. I love you.
Jag tittade på honom och la huvudet på sne innan jag log ett snett leende. Jag vred tillbaka och brast sedan ut i ett stort leende och visade en rad tänder. Jag ställde mig på tå och tryckte mina läppar mot hans.
- I love you too, sa jag och log.
Han brast ut i ett stor leende innan han flätade samman våra fingrar och vi började gå tillbaka mot bordet. Han satte sig på soffan och jag satte mig bredvid honom. Jag lutade huvudet på Harry axel och mötte Niall's blick. Jag log lyckligt och mimade 'thank you' till honom. Han tittande frågande på mig och mimade 'why?' tillbaka. Jag ryckte på axlarna med ett stort leende. 'for everything'.
 
För tjugonde gången det här året gick jag ut på scen för att uppleva min dröm. Ja, jag hade räknat. Ni lär förstå när ni upplever er dröm. Det är en lika magisk känsla varje gång man går upp på scen. Jag började sjunga mina låtar i ordning innan jag lämnade över micken och scenen till pojkarna. De hade inte gått ut än när jag kommit backstage. Jag gick direkt mot Harry och in i hans famn. Han kramade hårt om mig och kysste mig på hjässan.
- You were so good out there, beauty, sa han och jag kunde höra hur han log.
- Thank you babe, sa jag och ställde mig på tå för att kyssa honom.
Det blev en kort kyss då Louis stressade med att de skulle komma ut på scenen. Jag skrattade åt hur barnsligt söt han var. Paul tog tag i Harry och resten av killarna innan de skulle springa ut på scenen.
- I'll be waiting on you in the car, sa han allvarligt innan han gick därifrån.
Jag tittade chockat på killarna och de ryckte på axlarna och gick ut. Harry tog tag i min haka och höjde upp mitt huvud för att ge mig en snabb kyss innan även han sprang ut. Jag vände på klacken och gick in i logen. Jag satte mig i en utav stolarna framför Lou och vi började genast prata på om allt och inget. Även Lux var med i samtalet.
 
När vi alla samlades i bilen berättade Paul att en pappz hade fångat mig och Harry på bild när vi kysstes i restuarangen i hotellet. Han visade även upp bilden och jag tittade generat ner. Han berättade att vi skulle på en intervju vid sex-tiden och då skulle vi berätta hur det låg till. Jag kastade en blick på Harry och han mimade att vi skulle prata om det senare. Bara jag och han, alltså.
 
Vi kom fram till att vi skulle berätta att vi var tillsammans.
Bara för att ni är så snabba med kommentera så är kapitel 22 nu ute. Jag vill försöka med ett nytt mål. 3+ kommentarer för kapitel 23.
 
1. Vad tycker ni om det Harry sa till Erica precis när han sa att han älskade henne?
2. Varför tror ni pojkarna reagerade så konstigt på att Harry blivit sur när Niall ringt?
3. Vad tycker ni om att Harry och Erica ska komma ut med att de är tillsammans? Vilket shipnamn tycker ni kommer passa bäst till dem i så fall?
 
 

Loved You First - Chapter 21

När vi alla hade fåt nycklar bestämde vi oss att åka upp till rummen och kolla hur det såg ut och kanske slappna av lite innan vi skulle träffas och åka till Eiffeltornet, då vi ändå var i Frankrike. Jag och Harry rusade upp hand i hand upp till vårat rum. Louis delade med Niall och Liam med Zayn. Jag tog nyckeln från Harrys hand och satte in den idörrlåset och vände på nyckeln så att dörren öppnades. Jag drog ut nyckeln och gick in i rummet med Harry släppandes efter mig. 
- Wow, andades jag. 

Jag hade aldrig någonsin sett så stort rum någonsin. Harry skrattade lätt vid min sida innan han tog tag i min hand och drog mig med sig in. Han puttade igen dörren med sin fot och den smälldes igen. Harry drog med mig in. Jag kollade på tvn i rummet som var gigantisk. Sedan vändes min blick till sängen. Den stora sängen som jag och Harry skulle dela. Jag kände hur det pirrade till i magen. Det var första gången jag och Harry skulle dela säng. Jag vände mig om mot Harry och log stort mot honom. Hans genomträngande gröna ögon tittade busigt på mig samtidigt som ett busigt leende spred sig på hans läppar så att hans smilegropar tittade fram. 

Helt utan förvarning drog Harry mig mot sig och la händerna på mina höfter i samma ögonblick som han pressade sina läppar mot mig. Automatiskt for mina händer upp mot hans hår. Jag flätade in mina händer i hans lockiga vackra hår och pressade på så sätt hand huvud närmare. Han tog ett steg så att jag fick baka och jag ramlade ner på sängen. Jag avslutade kyssen för stt börja skratta. Harry log ett lyckligt leende mot mig innan jag pressade ner hans huvud för att återigen kunna kyssa honom. Han masserade mina läppar mjukt samtidigt som han bad om att få inträda in till min mun. Jag accepterade hans förfrågan och släppte in hans tunga. Våra tungor virvlade runt med varandra. Jag smekte Harry från nacken ner till ryggen. Harry rös till av välbehag samtidigt som han drog in ensarmen under mig så att jag låg på den. Med den andra handen smekte han mig överallt han än kom åt. Genast var det inte lika romantiskt, utan det handlade mer om att vi båda ville ha varandra. Vi hoppade högre upp i sängen och jag satte mig upp. Harry satt på mig. Jag slet av hans skjorta. Plagg efter plagg for av men vi kyssen var fortfarande lika intensiv. Harry avbröt kyssen för att kunna kyssa min hals ner till nyckelbenet. Jag sträckte på halsen för att han lättare skulle kunna komma åt att kyssa den. Han drog in handen bakom min rygg för att knäppa upp bh spännet. Precis då hördes en ljudsignal. Harry stannade till och suckade irriterat. Jag kände mig lika irriterad som han var, men jag tog ändå upp min telefon. 
- Niall is calling, sa jag. 
- You don't have to answer, sa Harry. 
Jag log lätt mot Harry och log vagt. 
- I have to Harry. 
Han suckade och reste sig snabbt upp innan han gick in i badrummet. Han stängde igen dörren med en hög smäll. Jag ryckte till av ljudet och kände mig genast sårad. Varför skulle han bli så tjurig över det? Niall är ju min bästavän. Klart jag svarar när han ringer. Jag tittade ner på mobilen och tryckte på svara och la telefonen mot örat. 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 2+ Kommentarer för mer.  Detta kapitel är tidinställt.

1.  Varför tror ni Harry blev så sur? 
2. Vad tycker ni om Harry och Ericas lilla mysstund? Är det bra att de blev avbrutna eller borde de ha hunnit mer? (Fucked up fråga men hoppas ni förtår) 
3. Vad tycker ni om min novell än så länge?:) 

Talking to you

Nu är det viktigt att ni kommenterar och säger vad ni tycker. Jag kommer snart skriva ett kapitel ur en av killarnas perspektiv. Har ännu inte bestämt vems. Frågan är om jag ska skriva hans perspektiv på engelska eller svenska. Vad tycker ni? 

-

Jag brukar ju alltid skriva alla mina kapitlar via telefonen, men jag vet inte om jag kommer kunna göra det på ett tag, då jag har tappat min mobil och fått rejäla sprickor på den. 
Ni ser förmodligen det här ovan. Men jag lovar att det kommer ut ett kapitel såfort det min skärm är fixad. 
xxx

Loved You First - Chapter 20

Dagen efter konserten for vi mest omkring i Scotland och kollade landet. Fast bara bakom glaset på fönstret i bilen. På kvällen åkte vi till flygplatsen och åkte till nästan land. Som var Irland. Jag och Niall var överlyckliga. Vi hade båda saknat hemma väldigt mycket. Och eftersom vi hade två conserter i rad efter varandra så hade vi möjligheten att träffa våra familjer, emedan vi skulle vara i Irland i fyra dagar. Vi skulle även till norra Irland, så mycket tid skulle vi få på oss. Nästan en vecka. 

En månad senare
Vi hade rest runt i England, Scotland och Irland i fyra veckor nu och nu var jag och pojkarna verkligen som en familj. I början var vi bara vänner, ganska bra vänner, men nu kändes de som min familj. De som jag kommit närmast var Louis och Harry. Louis som en irriterande men ändå rolig och världens snällaste storebror. Lou fanns alltid där för en även om ens problem inte var stora. Harry var mer åt det andra hållet. Vi var mer intima, på det kärleksfulla sättet. Vi kysstes, höll hand och myste framför de andra. Niall hade dragit sig undan lite men vi två var fortfarande bästavänner. Mina känslor för Niall att backat undan nu och jag var inte alls lika kär eller förtjust i honom längre. Det var ju tur det. Niall har ju alltid sett mig som sin syster och inget annat. Jag sårade bara mig själv genom att ständigt veta det och ständigt ha känslor. Något mjukt snuddade till vid mitt huvud och föll sedan ner på golvet framför mig. En kudde. Jag kände irritationen sprida sig i kroppen och kopplade därför av flygplansbältet innan jag snurrade runt i sättet och kollade på Louis. Det var den tionde kudden han hade kastat på mig och sedan frågat mig något onödigt. 
- What do you want? Sa jag och försökte låta lugn. 
- I was just gonna ask you if want some water, retades han. 
Jag spärrade upp ögonen och reste mig upp och började springa fram mot honom. Louis for upp och började springa för livet. Vi sprang fram och tillbaka i planet. Liam, som vi sprungit förbi några gånger, suckade och drog ner tidningen så han kunde se på oss. 
- I'm so glad that this is a private plan or else I'd been so emberessed, sa han tillräckligt högt för att vi skulle kunna höra innan prassel hördes igen och jag antog att han dragit upp tidningen över ansiktet igen. Haha. Zayns gulliga skratt ekade i flygplanet. Plötsligt sprang jag rakt in i något. Snälla, säg att det inte var en vägg. Jag tittade upp och möttes av ett par gröna otroligt vackra ögon.
-Harry, andades jag. 
- What happened babe? Frågade han och log lite. 
- Lou threw a pillow on me.. Again, suckade jag. 
Harry skrattade till. 
- Oh Louis. 
Han drog in mig i en varm och typical Harry kram och drog sedan iväg mig till sitt säte. Han hade dragit undan alla tre armstöd så att vi nu kunde ligga bekvämt på alla tre säten. Han la sig ner på rygg och drog med mig sig ner. Han kysste mig på hjässan och jag log nöjt. Harry måste ha sett det för han började kyssa mig vart han än kom åt, förutom läpparna då. Hans läppar kysste mig från halsen ner till nyckelbenet. Jag kunde inte låta bli att stöna till och jag klarade inte av att dra ut på tiden. Jag måste få känna hans läppar mot mina. Fort snurrade jag runt och pressade mina läppar mot Harrys. Kyssen var väldigt intensiv men också väldigt passionerad. 

Harry reste sig upp och drog sedan upp mig också. Han flätade samman min hand med hans och tillsammans gick vi ut och ner för trapporna. När vi stod stadigt på marken drog jag bort min hand från Harrys. Han gav mig en chockad blick och jag ryckte på axlarna. Jag gillade Harry och jag visste att det var ömsesidigt, men jag ville ändå inte att hela världen skulle få veta det. Jag var helt enkelt inte säker. 
- The car is here, sa Liam. 
Harry la sin hand runt min midja och tillsammans började vi gå de femtio meterna till bilen. 
  När vi väl satt oss i bilen satte vi på musik och gjorde olika rörelser och dansade till låtarna. Louis satt vid fönstret och Zayn satt bredvid. Sun is up, spelades och killarna sjöng med och dansade. Liam satt bredvid Zayn och Louis men hängde inte med i dansen utan skrattade bara tillsammans med mig, Niall och Harry. Jag drog upp min mobil och började filma.  
  
Jag skrattade och alla tittade förvirrat på mig. Vi satt i bilen och Paul var inne på hotellet för att se om det var rätt hotell, eftersom det hade blivit lite knas när vi skulle åka till hotellet. 
- Your dance are up on Twitter, sa jag och flinade. 
- Oh no she didn't, utbrast Lou. 
- Oh yes, she did, skrattade jag. 
Lou skulle precis hoppa på mig och jag antog att han skulle kittla mig när Paul kom till min undsättning. 
- Come on. It is this one, sa han. 
Jag var först ute och gick med snabba steg in i lobbyn. 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Om jag får 2+ på det här kapitlet kommer kapitel 21 ut väldigt strax efter det här. 

1. Vad tycker ni om Harry och Erica? 
2.  Vad tycker ni om Erica och Louis lekfulla relation?