Loved You First - Chapter 20

Dagen efter konserten for vi mest omkring i Scotland och kollade landet. Fast bara bakom glaset på fönstret i bilen. På kvällen åkte vi till flygplatsen och åkte till nästan land. Som var Irland. Jag och Niall var överlyckliga. Vi hade båda saknat hemma väldigt mycket. Och eftersom vi hade två conserter i rad efter varandra så hade vi möjligheten att träffa våra familjer, emedan vi skulle vara i Irland i fyra dagar. Vi skulle även till norra Irland, så mycket tid skulle vi få på oss. Nästan en vecka. 

En månad senare
Vi hade rest runt i England, Scotland och Irland i fyra veckor nu och nu var jag och pojkarna verkligen som en familj. I början var vi bara vänner, ganska bra vänner, men nu kändes de som min familj. De som jag kommit närmast var Louis och Harry. Louis som en irriterande men ändå rolig och världens snällaste storebror. Lou fanns alltid där för en även om ens problem inte var stora. Harry var mer åt det andra hållet. Vi var mer intima, på det kärleksfulla sättet. Vi kysstes, höll hand och myste framför de andra. Niall hade dragit sig undan lite men vi två var fortfarande bästavänner. Mina känslor för Niall att backat undan nu och jag var inte alls lika kär eller förtjust i honom längre. Det var ju tur det. Niall har ju alltid sett mig som sin syster och inget annat. Jag sårade bara mig själv genom att ständigt veta det och ständigt ha känslor. Något mjukt snuddade till vid mitt huvud och föll sedan ner på golvet framför mig. En kudde. Jag kände irritationen sprida sig i kroppen och kopplade därför av flygplansbältet innan jag snurrade runt i sättet och kollade på Louis. Det var den tionde kudden han hade kastat på mig och sedan frågat mig något onödigt. 
- What do you want? Sa jag och försökte låta lugn. 
- I was just gonna ask you if want some water, retades han. 
Jag spärrade upp ögonen och reste mig upp och började springa fram mot honom. Louis for upp och började springa för livet. Vi sprang fram och tillbaka i planet. Liam, som vi sprungit förbi några gånger, suckade och drog ner tidningen så han kunde se på oss. 
- I'm so glad that this is a private plan or else I'd been so emberessed, sa han tillräckligt högt för att vi skulle kunna höra innan prassel hördes igen och jag antog att han dragit upp tidningen över ansiktet igen. Haha. Zayns gulliga skratt ekade i flygplanet. Plötsligt sprang jag rakt in i något. Snälla, säg att det inte var en vägg. Jag tittade upp och möttes av ett par gröna otroligt vackra ögon.
-Harry, andades jag. 
- What happened babe? Frågade han och log lite. 
- Lou threw a pillow on me.. Again, suckade jag. 
Harry skrattade till. 
- Oh Louis. 
Han drog in mig i en varm och typical Harry kram och drog sedan iväg mig till sitt säte. Han hade dragit undan alla tre armstöd så att vi nu kunde ligga bekvämt på alla tre säten. Han la sig ner på rygg och drog med mig sig ner. Han kysste mig på hjässan och jag log nöjt. Harry måste ha sett det för han började kyssa mig vart han än kom åt, förutom läpparna då. Hans läppar kysste mig från halsen ner till nyckelbenet. Jag kunde inte låta bli att stöna till och jag klarade inte av att dra ut på tiden. Jag måste få känna hans läppar mot mina. Fort snurrade jag runt och pressade mina läppar mot Harrys. Kyssen var väldigt intensiv men också väldigt passionerad. 

Harry reste sig upp och drog sedan upp mig också. Han flätade samman min hand med hans och tillsammans gick vi ut och ner för trapporna. När vi stod stadigt på marken drog jag bort min hand från Harrys. Han gav mig en chockad blick och jag ryckte på axlarna. Jag gillade Harry och jag visste att det var ömsesidigt, men jag ville ändå inte att hela världen skulle få veta det. Jag var helt enkelt inte säker. 
- The car is here, sa Liam. 
Harry la sin hand runt min midja och tillsammans började vi gå de femtio meterna till bilen. 
  När vi väl satt oss i bilen satte vi på musik och gjorde olika rörelser och dansade till låtarna. Louis satt vid fönstret och Zayn satt bredvid. Sun is up, spelades och killarna sjöng med och dansade. Liam satt bredvid Zayn och Louis men hängde inte med i dansen utan skrattade bara tillsammans med mig, Niall och Harry. Jag drog upp min mobil och började filma.  
  
Jag skrattade och alla tittade förvirrat på mig. Vi satt i bilen och Paul var inne på hotellet för att se om det var rätt hotell, eftersom det hade blivit lite knas när vi skulle åka till hotellet. 
- Your dance are up on Twitter, sa jag och flinade. 
- Oh no she didn't, utbrast Lou. 
- Oh yes, she did, skrattade jag. 
Lou skulle precis hoppa på mig och jag antog att han skulle kittla mig när Paul kom till min undsättning. 
- Come on. It is this one, sa han. 
Jag var först ute och gick med snabba steg in i lobbyn. 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Om jag får 2+ på det här kapitlet kommer kapitel 21 ut väldigt strax efter det här. 

1. Vad tycker ni om Harry och Erica? 
2.  Vad tycker ni om Erica och Louis lekfulla relation? 


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jättebra kapitel!!!
Jag bara undrar om Erica o Harry kommer stanna tillsammans eller kommer hon välja Niall trots allt?!! Längtar till nästa!

Svar: Haha det kan jag inte säga. Läs vidare och så fåe du se :) Tack så jätte mycket
ffonedirections.blogg.se

2013-11-03 @ 18:04:07
Postat av: Alexandra

Det är ganska gulligt med harry och erica!♥ ◇ Louis och Ericas relation är kul♡

2013-11-05 @ 06:44:38



Ditt fina namn:
Klicka så sparar jag ditt namn till nästa gång :)

Din e-postadress: (..ser bara jag)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback